Pages

Subscribe:

4 Şubat 2012 Cumartesi

twitter ile para kazanma

Twitter ortaya çıktığı ilk günden itibaren çok hızlı bir ivmeyle büyüyen bir sosyal platform haline geldi. Bugün yüzbinlerce aktif kullanıcısı olan Twitter İnternetten para kazanma işiyle uğraşanların da hemen ilgisini çekti. Sonuçta İnternetten para kazanmak için en önemli unsur reklam yapılacak platform olmasıdır. Twitter da barındırdığı binlerce kullanıcı nedeniyle oldukça iyi bir pazar imkanı sunuyor.
Twitter ile para kazanma işi Facebook ile para kazanma işiyle aynı mantığa sahip olmakla beraber odaklı müşteriye sahip olduktan sonra daha etkili bir araç olabiliyor. Twitter da takipçi edinmek en önemli kavram. Peki her takipçi bize müşteri olabilir mi. Tabii ki hayır.Rastgele toplanmış olan 2000 takipçiden odaklı olarak toplanmış 100 takipçi her zaman daha iyidir.
Twitter karakter sınırlaması vs gibi nedenlerden dolayı çok fazla rahat hareket edilebilen bir platform değil. Anlık iletilerin kullanıldığı ve saygınlık gibi olguların etkili olduğu bu platformda iş yapmak için çok dikkatli olmak gerekiyor.
Twitter ile para kazanma gördüğünüz üzere o kadar da kolay bir iş değil. Bu işte başarılı olmak için etkili ve denenmiş yöntemler kullanmak gerekir. Bu yöntemleri kendiniz de deneyerek bulabilirsiniz. Ancak bu size zaman ve motivasyon kaybına neden olur. Geçenlerde inceleme fırsatı bulduğum Twitter Cash Maker(tıkla incele) isimli bir ürün ile bu yöntemlerin nasıl etkili olabileceğini gördüm. Anlatılan yöntemlerin bir kısmını kullandım ve etkisini gördüm.
Twitter Cash Maker (tıkla incele) ile twitter dan para kazanmıyorsunuz. İnternetten en iyi ve sağlam para kazanma yolu olan Satış Ortaklığı nı Twitter ile birleştirerek nasıl daha çok ve sabit paralar kazanabileceğinizi öğreniyorsunuz. Üstelik bu yollarla normalde ingilizce bilmeden satış yapamayacağınız ürünlerden bile para kazanabiliyorsunuz.
Twitter Cash Maker ile nasıl takipçi sayınızı arttıracağınızı ve bu takipçilerin odaklı müşteri olmasını sağlayacağınızı öğreniyorsunuz. Odaklı takipçi satışlarınızı oldukça fazla arttıracaktır.
Etkili Twitter kampanyası hazırlama ve yüksek geri dönüşüm sağlama yolları nı da bulacaksınız. Satış ortaklığı işinde kullanılan bazı sistemleri Twitter a nasıl entegre edip kazancınızı sabitleyeceğinizi de öğreneceksiniz.
Twitter Cash Maker ın en etkili  bonusu ise Teobook V2 üyeliği herhalde. Evet Twitter Cash Maker alan herkese Teobook V2 veriyor. Teobook V2 için söylenecek fazla söz yok. Sadece bu ürünü bile kullansanız bu işten ayda 1000 tl kazanabilirsiniz.
Twitter cash Maker aldıktan sonra da sizinle sürekli ilgileniyor. Kazanmanız için herşey açıkça verilmiş ve destek hiç esirgenmiyor. Verdiğinizin fazlasını çıkartacağnızdan emin olabilirsiniz.
Twitter Cash Maker Resmi Sayfasını İncelemek İçin Tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Labels