Pages

Subscribe:

4 Şubat 2012 Cumartesi

blog yazarak para kazanma

Teobook forumun bir üyesi değilseniz, Blog Ajans‘ da neyin nesi diyebilirsiniz. Blog Ajans, Teobook‘ un sahibi Teoman ARSLAN tarafından başlatılmış olan yepyeni bir proje.
Blog Ajans projesi ile profesyonel blog yazarlarının bir araya gelmesi ve birçok konuda birlikte hareket edilmesi amaçlanıyor. Eğer bu ajansa katılım hedeflendiği gibi yüksek olup, büyük bir güç oluşturulabilirse, ki hali hazırda Teobook bünyesinde blog yazarlığı yapan birçok arkadaş zaten var, büyük markalar ile çeşitli reklam anlaşmaları da yapılması hedefler arasında.
Yine Blog Ajans projesi ile çeşitli markalar için düzenlenmesi düşünülen yarışma ve kampanyalara katılabilirsiniz. Blog Ajans bünyesinde profesyonel blog yazarlığı eğitimleri de verilmesi planlanıyor.
Blog Ajans’ a kabul edilmek için bloglarınızın çeşitli kriterlere sahip olması gerekiyor. Bu kriterleri sıralayacak olursak bloglarda;
  1. Siyaset olmayacak,
  2. Dini içerik olmayacak,
  3. Küfür, argo olmayacak,
  4. Adult, warez içerik olmayacak,
  5. Sürekli güncelleniyor olacak,
  6. Özgün olacak,
  7. Tasarıma ve içeriğe önem verilecek.
Teobook üyesi olup da yukarıdaki kriterleri sağlayan bloglar, Blog Ajans’ a ücretsiz dahil olabilecekler. Bu arada Teoman beyin Teobook forumda yaptığı duyuruya göre, Blog Ajans projesi tam olarak hayata geçtiğinde Teobook satıştan kaldırılacak. Bu yüzden eğer halen daha Teobook üyesi değilseniz ( tıkla incele ) elinizi çabuk tutun derim.
Blog Ajans projesi hakkında gelişmelerden haberdar olmak için Blog Ajans Facebook Grubu‘ na katılabilir, www.blogajans.net sitesini takip edebilirsiniz. Yine gelişmeleri buradan da takip edebilirsiniz. Blog Ajans projesi, blog yazarlığını meslek olarak benimsemiş tüm blog yazarlarına hayırlı olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Labels