Pages

Subscribe:

4 Şubat 2012 Cumartesi

tattoo modelleri

Tattoo Modelleri

Birbirinden İlginç Tamamı Orjinal Tattoo Modelleri

Yaptırdığınız Bir Tattoo Modelinin hayat tarzınızı etkilediğini ve ruh halinizi yansıttığını biliyormuydunuz?
Elbette bunu bilmeyenimiz yoktur çünkü “Tatoo bir yaşam tarzıdır”.
Dövme yaptırmak isteyen fakat vücudunun neresine ve ne boyutlarda yaptıracağına karar veremeyenler için onlarca kategoride binlerce modeller hepsi arşiv halinde.
Türkiyede bir ilk; sürekli güncellenen modeller kategorilendirilmiş dev arşiv
Artık görsellerde, forumlarda, facebook sayfalarında model aramayın! Acaba hangi model dövmeyi yaptırsam kaygısı yaşamayın!

Sizi en iyi ifade eden bir dövme modelinin rengini şeklini ve boyutununu siz belirliyorsanız en iyi kararı veriyorsunuz demektir. Çünkü vucudunuza yaptıracağınız dövmeyi uzun süre taşıyacak olan sizsiniz.
Dünyanın dört bir yanında benimsenen ve tattoo severler tarafından sıkça kullanılan Doğunun ve Batının orjinal ve bir o kadar da ilginç tattoo modellerinin bir arada olduğu dev arşiv.
Hangi dövmeyi nereye yaptıracağınıza karar veremiyormusunuz? Özenle hazırlamış olduğumuz bu dev arşiv kararınızı vermenizde yardımcı olacak.
Model seçerken kendizi neyle ifade edebiliyor neyi yakıştırıyosanız, onu seçin ve yaptırın. Her model kendi içinde bir anlam ifade eder biz tattoo severlerde kendimizi en iyi ifade eden sembollar ve resimleri seçeriz.
Peki tattoo modelleri ne ifade eder?
Her resim ve her çizimin kendine özgü bir anlamı var.. örnek vermek gerekirse; Bir ejderha resmi güç ve sağlamlığı ifade ederken bir kartal özgürlük ve aydınlanmayı ifade eder.. Rengarenk bir kelebek deseni kişisel değişimin inanılmaz gücünü aktarırken; rengarenk çiçekler umut, karşılıksız sevgi ve saygıyı anlatır.. Dragon uzun ömür, bilgelik ve sonsuzluğu simgelerken, Aslan, resmi liderlik ve cesareti temsil eder. 
Rengarenk tattoo modelleri, çeşit çeşit desenler. Her ne model olursa olsun yaptıracağınız dövme çok hoşunuza gitse bile yaptırmadan önce kesinlikle uzun düşünmeli ve öyle karar vermelisiniz çünkü yaptırdıktan sonra onun artık size ait bir parça olacağını unutmamalısınız.
Unutmayın aklınızda sizinle özdeşleşmiş bir şekliniz varsa onu yaşamınızın bir yerine koyuyorsanız siz yaşadığınız sürece o dövmeyi göstermekten asla çekinmezsiniz…
Stüdyoya gittiğinizde nasıl bir model istediğimizi anlatmakta ve ne tür bir model yaptırmak istediğimizi söylemekte zorlanabilirsiniz.
Tatto yaptırmak için gittiğimiz stüdyoda size şu soruyu sorarlar “aklınızda yaptıracağınız bir model varmı?” eğer aklınızda yaptırcağınız bir model yoksa.. size birçok birçok tattoo modelleri‘ni sergilerler siz daha önce seçim yapmadan gittiğinizden size sunulan seçenekler arasında kararsız kalıp dövme yaptırmadan çıkarsınız ve sonraya ertelersiniz.
İşte sizin kararınızı vermede yardımcı olacak ve 22.000 bin adet renkli siyah beyaz ve gölgeli modellerin bulunduğu dev arşivi sizin için hazırladık. 
Bu arşiv eşi ve benzeri bulunmayan, doğunun ve batının ilginç ve orjinal modelleri barındıran ayrıca sürekli güncellenen dev tattoo arşividir. 
Tribal, oldschool, kelebek, peri veya düşündüğünüz her türlü model için 1 numaralı seçenek tattoo modelleri.

Hepsi elinizin altında tek seferde indirin güncellemelerle sürekli artan bu dev arşive sahip olun!

Dragon Modelleri: Doğuda ve Batıda ilgi gören ve sıkça kullanılan renkli dragon resimleri

 Tattoo Desenleri: 2000+ve daha fazlası sırt ve kol için dikey yatay şeritler



 Ünlü Modelleri: Yüzlerce ünlünün yaptırmış olduğu modeller. Bu bonusumuzla hangi ünlü ne tarz bir dövme yaptırmış ve neresine yaptırmış göreceksiniz.


 Gerçek Modeller:Birbirinden ilginç modellerin sırtta kolda basende ve vucudun çeşitli yerlerinde. Bu bonusla yaptıracağınız dövme hakkında fikir sahibi olacaksınız.



 HD Kalite Video:Bu video ile dövme korkusunu yeneceksiniz ilk defa dövme yaptıracaklar dövme yaptırmaktan çekinir ve nasıl yapıldığını merak eder işte bu video sizi cesaretlendirecek dövmeyapım aşamları saniye saniye HD kalitesinde..


 Sürekli Güncelleme: Arşivimize yeni tattoo modelleri eklendikçe haberdar olacak ve sizde arşivinize bir yenisini ekleyeceksiniz.

KISA BİR SÜRE İÇİN SADECE 
 
ürünün sitesine gitmek için
 
ÜRÜN SİTESİ
              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Labels