Pages

Subscribe:

4 Şubat 2012 Cumartesi

enerji tasarrufu yöntemleri

Enerji tasarrufu basında

İmkânınız varken neden elektrik, su ve yakıt giderleri için daha fazla para ödeyin? Enerji, su ve yakıt tüketiminizi yarı yarıya indirecek kolay çözümleri uygulamak varken. Hem de evde çok az bir masraf yaparak, hem de arabanıza tek kuruş masraf yapmadan %50 tasarruf sağlayarak.
Merhaba,
Her yıl için boşa verdiğiniz en az 2 maaş parası neden cebinizde kalmasın. Tasarruf yöntemleri yeni değil hiçbirimiz için. Ülkemizde yıllardan beri bu konuda pek çok yöntem denenmiştir. Birçok araştırma yapılmış çevre ve insanlar için alternatif çözümler sunulmuştur. Avrupa birliği ülkelerinde 2009 yılından beri geçerlilik kazanan yeni tasarruf planlamasında buna önemle dikkat çekmiştir çevre için insanlık için.

Sizde tasarruf sağlayacaksınız

En basit yöntemlerin size ne denli büyük tasarruf sağlayacağını bir bilseniz. Mutfağınızda bir gerecin 10 cm yeriyle oynayarak dahi %10 tasarrufu kolayca sağlayabilirsiniz örneğin. Siz uyurken bile boşa enerji tüketildiğini ve buna karşı önlem almadığınız için cebinizden yine para çıkıyor fazladan.

Boşa damlayan sudan yılda 5000 litre su israf oluyor!


Yapılmayan kadar yanlış yapılanlar yüzünden de israfa yol açılıyor ve büyük para kaybı yaşanıyor. Doğru şekilde almadığımız duş sebebiyle 3 katı suyu boşa harcıyoruz örneğin. Yine başka bir örnekte herkesin doğru olarak gördüğü vahim bir hata yüzünden Çamaşır makinenizin ömrü çabuk tükeniyor.

Yanlış ampuller gereğinin 5 katı fazla enerji tüketiyor!

Bu kadar vahim hataların üst üste bindiği yerde kemer sıkmadan söz edilemez. Kemer sıkma her şeyden önce koşullar gözetilerek yapılır. Eşiniz ve çocuklarınızın rızkını bu şekilde çöpe atmaya artık bir son verme zamanı gelmedi mi sizce?
Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu

Ne kadar tasarruf sağlarsınız?

Tasarruf sağlamanın en önemli aşaması ortaya bir şablonun konulmuş olmasıdır. Burada önemli olan pahalı veya uygun yollardan ziyade uygulanan yöntemin ne derecede uygun ve efektif olduğudur. Enerji tasarrufu paketimiz en önemli özelliği herkese uygun şekilde bir şablonun ortaya konulmuş olması. Yani sizden kesinlikle yüksek teknik donanımlara sahip olmanız beklenmiyor. Bu konuda daha önce bilgi edinmiş biri olmanız dahi gerekmiyor. Gereken olan tek şey azim çok az bir yatırım (kısmı olarak yatırımın gerekmediği alanlarda var). Nelerden ne kadar tasarruf sağlanabilir şu küçük listeye göre.
Mutfağınızdaki bir gerecin sadece 10 cm yerini oynatarak en az %10 tasarruf sağlayacağınızı...
Siz her gece uyurken bile ihtiyaç olmadığı halde fazladan enerji tüketilip israf edildiğini...
Lambanızın gerektiğinden tam 5 kat fazla elektrik tükettiğini...
Üç küçük yatırımla kaloriferden yarı yarıya tasarruf sağlayacağınızı...
Bunlar alabileceğiniz önlemlerin yalnızca küçük bir kısmı. Tasarruf yapmak sizin içinde artık hem sistematik hem de çok kolay olacak. Bunun için ne pahalı araç gereçlere ne de güneş enerjisi gibi çok zor uygulamalara ihtiyaç duyacaksınız. İhtiyacınız olan her şey "Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu" Paketinde mevcut.
Boşa damlayan sudan yılda 5000 litrenin israf edildiğini...
Banyoda yapılan yanlış yıkanma sebebiyle gereğinden 3 katı fazla su harcandığını...
Doğru bilinen yanlışlar sebebiyle çamaşır makinenizin ömrü daha çabuk tükendiğini...
Kolay birkaç alışkanlık sayesinde sıfır maliyetle yakıtınızdan %40 tasarruf sağlayacağınızı...
Ve daha birçok doğru bilinen yanlışları, çok ucuz yatırımlarla en doğru tasarrufu bu kitap sayesinde öğreneceğinizi...

Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu Paketi size tüm donanımları ile birlikte en etkin tasarrufu sağlar. Tasarruf alanlarından yalnızca bazıları:

Küçük ve ucuz yatırımlarla su ve enerjiden %60 tasarruf etmenin yolu
Sıfır maliyetle araba yakıtından yüzde %40 tasarruf etmenin yolu
Tüm odalar için adım adım tasarruf yöntemleri
Hiçbir yerde bulamayacağınız özel tasarruf yöntemleri
Tasarruf hakkında doğru bildiğiniz yanlışlar
Konforunuzdan ödün vermeden tasarruf etmenin yolu
A´dan Z´ye Kaloriferinizden maksimum tasarruf sağlama yöntemleri
Ve daha fazlası!!

"Enerji Tasarrufu Paketi ile kendi tasarruf planınız olsun!"

Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu paketi

Satın Almak için Tıklayın!



Üç adımda tasarruf planını uygulamaya koyarak her yıl binlerce Liralık israfa son vereceksiniz

1.Adım: Güvenli ödeme sayfamızdan "Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu" Paketimizi dilediğiniz ödeme seçeneklerinden birini seçerek satın almanız
2.Adım: Eyleme geçmeden Bir kere paketimizi baştan sona okuyarak (ihtiyaçları not edin!) tasarruf planının özünü kavramak.
3.Adım: Eyleme geçme zamanı! Tasarruf planını öğrendiniz ve artık uygulamaya geçiyoruz!
İnternetten yapmış olduğumuz çeşitli araştırmalarda tasarruf alanında empoze edilmeye çalışılan sözde tasarruf fikirlerinin başka pazarlamacıların ellerini ovuşturmasına hizmet ettiğini biliyor muydunuz?
"Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu" Paketi ile tasarruf adı altında birilerine para kazandırmaya değil, yalnızca tasarruf yapmanıza ön ayak olur. En az masrafla yapacağınız enerji tasarrufu için gereksiz gereçlerden ve bu gereçlerin sebep olduğu çirkin görüntüden kurtulacaksınız. Estetikten vazgeçmeden su, yakıt ve enerjiden tasarruf sağılayabileceksiniz.
para iade garantisi 

Size güvenimizin bir eseri olarak sunmuş olduğumuz iade garantisinin yanında özel bonuslarımızdan da faydalanma imkânı veriyoruz.

bonus1
enerji tasarrufu resimli
"Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu Resimli Anlatım"
Tasarruf planını devreye sokmakta sıkıntı mı çekiyorsunuz? Resimli anlatımla uygulamalı olarak planınızı devreye sokacak, evde ve arabada tasarruf edeceksiniz.
Resimli Anlatım Programı size yalnızca tasarruf planında yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda tasarruf sonrası oluşacak görüntüye yönelikte büyük ipuçları verir. Böylelikle başlamadan önce nasıl bir görüntü tezahür edeceğini görüp uygulamada daha rahatça adım atabilirsiniz.
Bu Özel E-kitap gerçek değeri olan 79 TL yerine siz değerli müşterilerimize Enerji Tasarrufu Paketi ile birlikte ücretsiz!
enerji tasarrufu güncelleme
"Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu Güncelleme"
Dünya üzerinde gelişen yeni teknolojiler yeni tasarruf planlarını devreye sokmayı gerektiriyor. "Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu Güncellemesi" size en güncel bilgileri PDF dosyası halinde resimli ve resimsiz anlatımlarla hizmetinize sunar ve devamlı olarak tasarruf içerisinde yer almanıza katkı verir.
Değeri en az 69 TL olan Güncelleme hizmetimizden "Enerji Tasarrufu" Paketini alan müşterilerimiz ücretsiz olarak faydalanacaklar.

Enerji Tasarrufuna hemen başlayın!

Satın Al düğmesine tıkladıktan sonra seçeneklerimiz arasında bulunan birçok ödeme yöntemlerden birini seçerek satın alma işlemini anında gerçekleştirebilirsiniz. "Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu" Paketi ile birlikte bonuslarımız olan "Resimli Anlatım" ve "Ömür Boyu Güncellemeyi" ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Tasarruf planımız e-kitap (elektronik kitap) formatındadır ve tüm bilgisayarlar tarafından rahatça okunabilmektedir (tarayıcı ile bile okunabilir). Anında indirilebilir, bekleme süresi yok.
Teknoloji çağının hızına ayak uydurabilmek eskimiş veya işlevini yitirmiş tasarruf yöntemleri ile mümkün değil! "Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu" ile artık etkili ve sistematik tasarrufa geçeceksiniz. Kısa bir süre için geçerli olacak olan teklifimizi gözden geçirebilir, avantajları fırsata dönüştürebilirsiniz. "Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu" ile elde edeceğiniz avantajlardan bazıları:
İlk defa Ev ve Araba için ortak bir tasarruf planının sahibi olacaksınız
Türkiye´de geniş kapsamlı olarak ilk kez Kalorifer tasarrufundan faydalanacaksınız
Sıfır masrafla araba yakıt masraflarınız %40 düşecek!
Çok az bir yatırımla göz zarafetiniz bozulmadan ve konforunuzdan ödün vermeden evinizin her yerinden tasarruf sağlayacaksınız
Kolayca uygulanabilir, bilgi ve tecrübe gerektirmez!
Ömür boyu güncelleme ile birlikte yeni tasarruf planlarına ücretsiz sahip olun!

Siparişinizi bugün verin tasarrufa şimdiden başlayınYalnızca kısa bir süre için geçerli!

(Satış fiyatı 299 TL! 50 sipariş için yalnızca 69 TL)
Yarın çok geç olmadan acele edin!

Evet! Şu anda geçerli 50 siparişlik fiyat olan 69 TL´ye e-kitaba sahip olmak istiyorum, ek bir ücret ödemeden!
Bonusların ve ilerde tüm güncellemelerin ücretsiz olarak adresime gönderilmesini istiyorum.
69 TL olan geçici fiyatın sipariş tamamlana kadar geçerli kalacağını kabul ediyorum.
Su, Yakıt & Enerji Tasarrufu E-cover

"Su, Yakıt ve Enerji Tasarrufu" E-Kitabı PDF formatındadır ve ödeme yapıldıktan hemen sonra anında indirebilirsiniz!

Online olarak güvenli şekilde siparişinizi verebilirsiniz
%100 Güvenli, tam şifreleme kullanılmaktadır.
Gecenin 3´ü bile olsa sipariş verebilirsiniz.
Bu kalite ve standartlarda bir tasarruf planını daha uygun bir fiyatta bulmanız olanaksız. Dolu dolu içeriği ile yaklaşık 200 sayfalık detaylı açıklama ve resimli anlatımlarıyla tasarruf alanında acemilerin bile yol rehberliğini kolayca yürütecek.
Fiyatımızı daha önce hiç bu düzeye getirmedik ve bu süre çok kısa süre için geçerli!
Standart kalite ölçüleri içerisinde belirlenmiş olan fiyatlandırmamız (299 TL) bu kalite ölçüleri içerisinde uygun bir fiyattır. Yapmış olduğumuz kampanya içerisinde ürünümüzün 50 adet kopyası 69 TL gibi cüzi bir rakamdan satışa sunulmaya başlandı. Bu 50 adet kopya bitmediği sürece sitemizde geçerli olan 69 TL üzerinden satışa devam edecektir. Sınırlı sayıda satışta olan indirimli ürünümüzden faydalanmak için acele edin ve şanslı 50 kişiden biri olarak 4´de 1 fiyatına "Su, Yakıt ve Enerji Tasarrufu" e-kitabından faydalanın.
En geç bir ile iki ay içerisinde ödediğiniz ücret uyguladığınız tasarruftan çıkaracaksınız.
Bir kere tasarruf planını uygulamaya başladıktan sonra yarı yarıya tasarruf sağlayacaksınız.
Bu her yıl binlerce TL´lik tasarruf demek. Hesap ve tasarruf ortada!
299 TL yerine 69 TL karşılığında bu tasarruf planına sahip olun tasarrufa hemen başlayın!

Daha fazla bekleyerek israf etmeyin
Tasarruf sağlamaya bugünden başlayın!

"Satın Al" butonuna tıklayarak ürüne sahip olun!
Satın Almak için Tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Labels